Nincs engedélyezve a javascript.
Nincs karácsony könyv nélkül!

Nincs karácsony könyv nélkül!

20% kedvezmény az ajándékokra

Van, hogy nem esik a hó, nem sikerül a bejgli és félbemarad a takarítás. De könyv nélkül a karácsony elképzelhetetlen. Itt az ideje válogatnia könyvek között! Hogy könnyebb legyen, íme néhány, ami stílusos ajándék lehet a fa alatt. Ráadásul most 20% kedvezménnyel rendelhető.
A könyv azt üzeni az ajándékozottnak, hogy nagyra tartod, mert mívesen csomagolt gondolatokat adsz neki. Válogass ezekből a könyvekből, hogy a karácsony tartalmas és meghitt legyen.

Gyönyörű album tele sztorival: Mindennapi italunk
Ki gondolná, hogy az italozásnak is van története? Méghozzá fordulatos, és ebben a könyvben színes és hiteles!Története ugyanis nem csak olyan klasszikusoknak van, mint a bor, a sör és a pálinka. Ennek a könyvnek a lapjain helyet kér a víz, a tej, a tea, a kávé, az üdítők, koktélok és a pezsgők is. Tehát ez a könyv mindenkinél telitalálat!

Családi ajándék: Budapest története (nem csak) gyerekeknek
Olyan értékes ajándékot keresel,ami az egész családnak szól?
Ez a színes, képes, interaktív könyv minden generációt magával ragad. Minden családban a polcon avagy kézben a helye, ugyanis érdekesen és formabontóan dolgozza fel a főváros történetét.
Ócsai Éva és Korom Fatmie közös munkája ez a csodás és hiánypótló könyv, ráadásul a szerző és az illusztrátor érzi, mi kell ahhoz az olvasónak, hogy beleélhesse magát az előző évszázadok eseményeibe. Változatos helyszínek, egyéni látásmód, ahol a történelem nem elvont adathalmaz – hanem élmény!

Egyedi hangoskönyv: A mindentlátó királylány
Szeretnél egyedi ajándékot adni?
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a Gimesi Dóra egyik története, A mindentlátó királylány elkészültében közreműködhettünk. A pergő nyelvű királylányról és a kiskondásról, no meg a fenséges szülőkről szóló, sziporkázó hangjáték az egész családot megnevetteti és elgondolkodtatja. Zenés hangjáték szerelemről,büszkeségről és az élet egyéb örömeiről.

Okosan humoros ajándék:Kocsmatörténet
Míg a Mindennapi italunk című könyvünk egy elegáns album sok érdekességgel, ez a könyv a humorával vesz le a lábunkról. Korom Fatime Hella illusztrációi remekül adják vissza a szöveg által megidézett korok hol kacagtató, hol elképesztő történeteit. Mert bizony az emberiség történetének sok fordulata nem a harctereken és a tróntermekben esett meg, hanem éppenséggel az ivóedények mellett. A hétköznapok és ünnepek színhelye, a kocsma jobban befolyásolta a történelmet, mint gondolnánk.
Ez a könyv ajándéknak is szuper, mert egyszerre értékes és vicces olvasnivaló.