Nincs engedélyezve a javascript.

Termékeink

Hangoskönyvek
Játékok
Kártyák
Könyvek
Életmód
Gasztronómia
Gyermek és ifjúsági
Hobbi, szabadidő
Irodalom
Nyelvkönyvek
Történelem
E-könyv
Hangoskönyv

Az alkotóról

Marton Szabolcs
Marton Szabolcs
Marton Szabolcs 1978-ban született Szegeden. A városban végezte az egyetemi tanulmányát is, melynek végén PhD doktori fokozatot szerzett középkori magyar történelemből. Fő érdeklődési területe a (magyar) középkor, ezen belül pedig a mindennapi élet története. Ezzel tulajdonképpen némi átfedésben van hobbija, az italok történetével foglalkozás, az italgasztronómia. A szerző jelenleg Kecskeméten él és dolgozik, egy helyi középiskolában tanít. Van családja: türelmes felesége és egy tündéri kisfia. Ők teszik teljessé életét és tartják a valóság talaján.

Az alkotóról

Korom Fatime Hella
Korom Fatime Hella
Sziasztok! Korom Fatime Hellának hívnak, egy Szegeden élő önmagára folyton kíváncsi örök optimista lány vagyok. Gyerekként nagyon sokáig nem beszéltem, de annál többet rajzoltam. Mára viszont nagyon sokat beszélek és még többet rajzolok. Jelenleg szabadúszó akvarellistaként állok helyet a portrék és könyvillusztrációk világában. Későbbi terveim között szerepel egy olyan hely megvalósítása, ahol a útkereső embereknek tudok a művészet által jó irányt mutatni.
Kocsmatörténet

Kocsmatörténet

Design Kiadó, 2018.
Szöveg: Kocsma mindig volt. és mindig lesz. A világ minden táján. A sarkkörökön, a sivatagban, falun és városban a világ kezdetétől a végéig - Marton Szabolcs könyvét olvasva pedig azt is megértjük miért. A kocsma ugyanis remek hely, ahol lehet inni, enni, beszélgetni, szerelembe esni, játszani, veszekedni, születni és meghalni.
Eredeti ár:
2 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Bevezetői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Szöveg: Kocsma mindig volt. és mindig lesz. A világ minden táján. A sarkkörökön, a sivatagban, falun és városban a világ kezdetétől a végéig - Marton Szabolcs könyvét olvasva pedig azt is megértjük miért. A kocsma ugyanis remek hely, ahol lehet inni, enni, beszélgetni, szerelembe esni, játszani, veszekedni, születni és meghalni. Ideje volt kötetbe fűzni kalandos történetét, legjobb anekdotáit, hogy bárhol olvashassuk - akár egy kocsmában is